Menu

... / Home

Over New Edition

New Edition is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van gelicenseerde en custom-made woon- & lifestyleproducten en concepten voor de Nederlandse merken Pip Studio en vtwonen. Met de ontwikkeling, productie, marketing en verkoop hebben ze alle facetten in huis waarmee ze al 10 jaar succesvolle hoogwaardige woonproducten op de markt zetten.

Ons verhaal

New Edition wordt geleid door Niels Seuren en Wouter Wigbers, het logo verwijst naar de voorletters van Niels en Wouter. De ‘E’ in New is tevens een ampersand die de ‘N’ en ‘W’ samenvoegt. De ampersand wordt in de huisstijl als icoon gebruikt en staat voor samenwerking. Bij New Edition doen ze het samen, met elkaar in een klein hecht team, met de partners en met de klant.

Tweemaal per jaar brengt New Edition nieuwe collecties uit, een spring summer collectie, en een fall winter collectie. Productcategorieën variëren van servies, woontextiel en woonaccessoires tot tassen en loungewear.

Tijdlijn

  • 2014 Het ontstaan: Oprichting New Edition Home door Margriet Timmerman, Wouter Wigbers en Niels Seuren. Intrek in nieuw kantoorpand en showroom aan de Hendrik Figeeweg in Haarlem.
  • 2017 Pip Studio jubileum: New Edition viert het 10 jarig bestaan van Pip Studio met een speciale jubileumcollectie. New Edition krijgt eigen kantoorhond Puck!
  • 2018 Record: New Edition bereikt de magische grens van de verkoop van 2.5 miljoen mokken wereldwijd.
  • 2019 New Edition GmbH: New Edition opent haar eigen verkoopkantoor in Duitsland.
  • 2020 Directiewijziging: Niels Seuren en Wouter Wigbers gaan samen door met New Edition. New Edition wordt de nieuwe licentiepartner van Pip Studio voor de productgroepen Bags en Loungewear.
  • 2024 10 jarig bestaan: New Edition bestaat 10 jaar en introduceert nieuw logo met nieuwe pay-off ‘driven by living’. vtwonen viert in 2024 eveneens een jubileum namelijk haar 60-jarig bestaan.

Historie

Niels en Wouter hebben van hun grootste hobby hun werk gemaakt. Na jarenlang in de industrie onder een werkgever te hebben gewerkt en een groot netwerk te hebben opgebouwd, besloten ze in 2014 om zelf te ondernemen. Met Pip Studio direct aan hun zij en niet veel later ook vtwonen, sprongen ze op een rijdende trein die alleen maar verder is blijven rijden.

Samen met Margriet Timmerman startten Niels en Wouter New Edition Home en sinds 2020 besturen ze met z’n tweeën. De managing skills van Niels en de creatieve geest van Wouter gecombineerd blijkt sinds de start een succesformule. Inmiddels worden Pip Studio en vtwonen-producten verkocht in meer dan 40 landen wereldwijd.

Inspiratie halen Niels en Wouter uit alles om zich heen; het dagelijkse leven. Ze zijn 24/7 bevlogen met alles op het gebied van wonen. “Dit is onze grootste hobby, waar we ook energie van krijgen”, aldus Niels en Wouter. Dat maakt dat New Edition net dat stapje meer zet en te allen tijde kwaliteitsproducten op de markt zet.

“ Driven by Living “

Ons team

Van concept tot realisatie zijn Niels en Wouter betrokken bij het gehele productieproces. Dit doen ze samen met een klein en gedreven team, voor gevestigde bedrijven. Ontdek de mensen achter de ontwikkeling, productie, marketing en verkoop.

Bekijk ons team

Verkooppunten

Een overzicht van alle verkooppunten wereldwijd.

Bekijk de verkooppunten

Wil je bij ons komen werken?

Wil je het team van New Edition komen versterken? Bekijk hieronder welke vacatures er open staan.

Bekijk de vacatures

Duurzaamheid

Mooie producten moeten niet ten koste gaan van de wereld, daarom streven wij voortdurend naar verbetering. Lees hieronder wat wij doen op het gebied van duurzaamheid.

Lees meer
New edition ampersand watermark